• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
    • Konya Merkez, Seydişehir Şubesi
    • Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
    • H O Ş G E L D İ N İ Z . . .

BAŞVURU FORMU

Değerli Hemşerilerimiz...

Tüm belgeleri eksiksiz bir şekilde elden veya online yapabilirsiniz.

• BAŞVURU KOŞULLARI

• T.C. vatandaşı olmak,
    • Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,
    • Kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak,
    • Başka bir kamu veya özel kurumdan burs almamak,
    • Ara sınıflar için: Genel başarı ortalaması 4 üzerinden en az 2,5 olup bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmak. (Genel not ortalaması uygun olduğu takdirde 1 başarısız dersi olan öğrencilerin başvurusu kabul edilmektedir.)

ADAY OLAMAYACAKLAR

• Vakıf üniversitesi öğrencileri,
    • Açık öğretim/uzaktan öğretim öğrencileri,
    • Ücretli değişim programında bulunanlar,
    • 25 yaşından büyükler,
    • Hüküm giyenler,
    • Öğrenim görüyorken yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlar başvuru yapamaz.
    • EKLENECEK BELGELER

www.Ketenli.org ve www.Ketenlidernegi.com internet sayfasından ön başvuru forumları doldurularak,  aşağıda belirtilen belgeler sırasıyla eklenecek ve mavi, telli, şeffaf dosyaya takılacaktır.

• Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuç Belgelerinin örneği, (Puan türlerine göre Türkiye genelindeki başarı sıralamalarını/puanlarını gösteren belge örneği)  (e-devlet veya ÖSYM'den),
    • Öğretim kurumundan alınmış, devam edeceği sınıfı gösteren onaylı Öğrenci Belgesi,
    • Nüfus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile fertlerinin gösterildiği belge) (e-devlet),
    • Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (e-devlet) (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinde adres bilgisi yer alıyorsa bu belgenin alınması gerekmemektedir.)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
    • 1 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş olmalı ve fotoğraf arkasına ad soyad yazılmalıdır.)
    • "Adli Sicil Kaydı" dökümü (e-devletten alınabilir.)
    • Ara sınıfta öğrenim görenler: Öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları, genel not ortalamasını gösteren öğretim kurumundan onaylı not dökümü belgesi (transkript),
    • Ailenin mali durumunu gösteren onaylı belgeler:
    •     Çalışan anne, baba için onaylı maaş bordrosu (Kamu kurumlarında çalışanlar e-devletten alabilir.)
    •     Serbest çalışanlar için gelir vergisi beyannamesinin/kurumlar vergisi beyannamesinin fotokopisi,
    •     Emekliler için aylık maaşı gösterir belge (e-devletten alınabilir.) (Emekli olmakla birlikte aktif olarak çalışan anne-baba için onaylı maaş bordrosu da eklenmelidir.)
    •     Çalışmayan, geliri olmayan anne, baba adına Sosyal Güvenlik Kurumundan geliri/kayıtları olmadığına dair belge (e-devletten alınabilir.) (4A, 4B, 4C)

Not:  Bu Belgelerin asılları 31.08.2019 Tarihine kadar Çataltömek Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi No : 269/B Karatay / Konya ( Yaşardoğu Ortaokulu karşısı ) adresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve İrtibat Tel : 0332 357 63 73

BELGELERİ EKLEMEYİ UNUTMAYINIZ.