KİMSESİZ VATANDAŞIMIZIN EVİNİ YENİLEDİK.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesi; Ketenlide yaşayan kimsesiz ve yaşlı bir şahısa ait evi düzenledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet BORAZAN; Ketenliye ve muhtaç durumda olan vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam etmekteyiz. Kimsesiz ve yanlız yaşayan vatandaşımızın oturduğu ev gerçekten yaşam standartlarına uygun olmayan şarttaydı ve vatandaşımızın evini el birliğiyle yaşanır bir hale getirdik.

Bu çalışmalarda bizlere destek olan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Ketenli Muhtarı Ömer GÜDEKOĞLU, Ketenli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Muhsin NALLICA, Ketenli Esnaflarımıza, Özgül Mobilya Ali GÜL ve Ketenli halkına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Ketenli Muhtarı Ömer GÜDEKOĞLU; Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Mehmet BORAZAN'a, Belediye Personeline ve halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Seydişehir Dernek yönetim kurulu ve Ketenli halkıyla gurur duyuyorum, dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   842 kez okundu

SİTE ÇEVİRİ
13° 2°